Connect with us

(V)lažne vijesti

Otkriven novi virus – Zlatiborius Lončarius

Published

on

U najnovijem vanrednom saopštenju, Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorava na novi virus koji se pojavio upravo juče. Ovaj virus su eksperti SZO nazvali Zlatiborius Lončarius. Zanimljivo je da se ovaj virus prenosi slušanjem izjava nosioca ovog virusa.

Osnovne karakteristike virusa Zlatiborius Lončarius su: pretjerana mržnja prema bliskom narodu, svrab na jeziku zbog čega se lupaju gluposti kao i pretenciozni nacionalizam usljed kojeg ljudi koji se nalaze u blizini osjećaju mučninu i nagon na povraćanje.

Na svu sreću, ovaj virus je do sada zabilježen samo kod jednog čovjeka, koji se usljed dužeg dejstva ovog virusa, pretvorio u – zeca.

Kao najbolju zaštitu od Zlatiborius Lončarius virusa, ljekari SZO preporučuju – potpuno i suštinsko ignorisanje.

(V)lažne vijesti

Članovi NKT se vraćaju u prvi razred osnovne škole

Published

on

By

Na današnjoj vanrednoj sjednici NKT-a, donešena je odluka da se svi članovi NKT vrate u prvi razred osnovne škole.

Ova informacija je našoj redakciji zvačno potvrđena nakon navoda da je Bar zapravo grad na sjeveru Crne Gore.

Posebnu brigu izazvala je informacija da je Cetinje stavljeno u dva regiona (južni i centralni) što jednostavno nije tačno jer se zna da je Cetinje oduvijek bilo na sjeveru Crne Gore!

Očekuje se imenovanje nove učiteljice za članove NKT-a koja dobro poznaje geografiju, sve u cilju istinitog informisanja NKT đaka prvaka o regionima i samoljepljivim sličicama.

Continue Reading

(V)lažne vijesti

Ima se, može se…

Published

on

By

Continue Reading

(V)lažne vijesti

Montenegro airlines otvara avio liniju Pljevlja – Plav – Tivat

Published

on

By

U cilju prevazilaženja situacije nastale korona virusom, agilni menadžment Montenegro airlines se majstorski usudio da uradi nemoguće – otvorio je prvu avio liniju unutar Crne Gore!

Naime, potpisan je novi ugovor o subvenciji težak novih 200 miliona eura koji će finansirati svi građani Crne Gore a sve u cilju povezivanja sjever i jug naše države.

Prva crnogorksa avio linija je multi-linija: avion kreće iz Pljevalja, za 5 minuta slijeće u Plav kako bi pokupio još poneke zainteresovane plus značajan kargo i na kraju, za 15 minuta, naglo aterira u Tivat.

Na ovaj način, nekoliko gradova dobija opciju popunjavanja kapaciteta koji im fale: Pljevljaci stižu u Plav i Tivat, Plavljani mogu nazad do Pljevalja i naprijed do Tivta, dok Tivćani mogu konačno otkriti čari pljevaljskog zagađenja i šarmantnog plavljanskog mentaliteta.

Vrpcu za ovu unikatnu multi liniju nije otvorio niko, jer se ne zna hoće li biti rentabilna. Ipak, prve analize pokazuju da će nacionalni avio prevoznik zaraditi milione eura iako aerodromske piste u Pljevljima i Plavu ne postoje; ali ko će o tome misliti, važna je inovacija.

Continue Reading

Trending

Zbilja, satira... © 2020 / finomen.me

Važno je znati da je Finomen platforma satirično-humoristični portal. Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja te ih stoga ne treba shvatati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života, odnosno javne ličnosti se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni. >>> pročitajte cjelokupni tekst uslova korišćenja >>>