Connect with us

Uncategorized

M.S. PLATIO RAČUNE PRAZNOM PRIČOM!

Published

on

Zvuči nevjerovatno ali je istinito: jedan građanin Podgorice, kome je nadimak Smorko a inicijali M.S., uspio je da plati SVE račune mlateći – praznu priču.

Naime, kako nam je nezvanično saopšteno iz EPCG, jednog marketa, jedne telekomunikacione kompanije, Vodovoda, Čistoće i drugih kompanija, postoji jedan čovjek koji je sve njihove zaposlene toliko smorio praznom pričom, da su oni odlučili da mu priznaju praznu priču kao valutu plaćanja.

Do ove informacije su došli i pojedini političari, pa su pohrlili da daju izjave kako je, eto, moguće da se računi plate dobro sročenom praznom pričom.

Ipak, postoji jedna caka: morate danima da smarate ljude kojima plaćate račune da je moguće platiti račune tako što nemate para. Dodatno, morate biti prilično dosadni svima besmislenim ponavljanjen jednih te isti riječi tipa: “hmmm”, “možda”, “donekle”, “vidjećemo”, “trt, vrt”, “ovaj”, “onaj”, “biće prilika”. Dakle, moć autosugestije i ubjeđivanja je neophodna ukoliko želite da “prodate” praznu priču.

Na sve to, prepručuje se snažna gestikulacija i nekontrolisano mahanje obijema rukama kroz vazduh sa blago zavijenim prstima, kako bi efekat mlaćenja prazne priče bio jači.

Za kraj, pozicione političke partije imaju ponudu: za sve one koji uspiju da plate račune praznom pričom, slijedi nagrada u vidu ministarske pozicije.

Društvo

Nova mjera za držanje distance od 2 metra: jedite 50 grama luka prije izlaska!

Published

on

By

.

Prema najnovijim mjerama nadležnih tijela u borbi protiv korona virusa, građanima se snažno sugeriše da prije izlaska vani, pojedu porciju od najmanje 50 grama luka, sve u cilju održavanja socijalne distance od 2 metra.

.

Naime, u preporukama jasno piše da bi bilo idealno da građani, prije izlaska i kontakta sa drugim ljudima, naprave porciju od 50 grama koju čini koktel crnog (10 grama), bijelog (5 grama) i luka u peru (35 grama) što ukupno garantuje pomenutu distancu od dva metra.

Porcija luka se može konzumirati u tečnom ali i tvrdom stanju, u zavisnosti od preferencija građana.

Dodavanjem prstohvata čili papričice, porcija/koktel luka dobija dodatni šmek ljutine i ona se preporučuje samo ljubiteljima hard core horor filmova.

Pedantni matematičari su izračunali da ovaj socijalno ubitačni koktel/porcija ne košta previše a predstavlja najefikasniju liniju odbrane protiv širenja virusa.

Na kraju, ljekari su naveli da ova porcija luka ne izaziva krokodilske već realne suze, pa se konzumacija preporučuje i javnim funkcionerima.

Continue Reading

Trending

Zbilja, satira... © 2020 / finomen.me

Važno je znati da je Finomen platforma satirično-humoristični portal. Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja te ih stoga ne treba shvatati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života, odnosno javne ličnosti se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni. >>> pročitajte cjelokupni tekst uslova korišćenja >>>