Connect with us

Finomen Give & Gain

[vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1762″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text animation=”no_animation”]

“Pazite na svoje misli jer one postaju riječi; pazite na svoje riječi jer one postaju djela; pazite na svoje djela jer ona postaju navike; pazite na svoje navike jer one postaju karakterom; pazite na svoj karakter jer on postaje vaša sudbina.”

.

Vjerujemo da svaka kompanija mora u svom životnom ciklusu napraviti prostor u kome se stvara nov način razmišljanja, strukturno utemeljen u njenim osnovnim vrijednostima i koji daje nevjerovatne rezultate u naširoj društvenoj zajednici.

.

Za Fidelity consulting, takav prostor je projekat Finomen Give & Gain.

.

Projekat Finomen Give & Gain je zamišljen kao jedinstven koncept koji sublimira djelovanja tri segmenta društva: poslovnu zajednicu, osjetljive kategorije društva i umjetnike.

.

Projekat Finomen Give & Gain ponudiće poslovnoj zajednici posebno dizajnirane kvalitetne programe edukacije, kao i organizaciju poslovnih foruma i konferencija. Sredstva koja su prikupljena na takav način, usmjeriće se na promociju socijalno odgovornog poslovanja poslovne zajednice u dva smjera: fokusiranoj i konkretnoj podršci osjetljivim segmentima društva kao i afirmisanju svih vidova umjetnosti.

.

Smatramo da će takav način povezivanja imati za rezultat snažne sinergetske efekte za sve nas. Ukoliko prepoznajete ogroman potencijal ovakvog načina povezivanja u našem društvu, sigurni smo da ćemo u narednom periodu uspješno sarađivati u uspostavljanju Finomen Give & Gain kao zajedničkog projekta od najšireg društvenog značaja.

.

Finomen Give & Gain. Inspiriši. Angažuj. Osnaži.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zbilja, satira... © 2020 / finomen.me

Važno je znati da je Finomen platforma satirično-humoristični portal. Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja te ih stoga ne treba shvatati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života, odnosno javne ličnosti se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni. >>> pročitajte cjelokupni tekst uslova korišćenja >>>