Summa summarum

Summa summarum

Milos2

Dragi naši pratioci, u skladu sa dobrom poslovnom praksom, red je da malo sredimo utiske o 2015. godini i otkrijemo naše planove za 2016-tu 🙂

2015. godina je bila godina pune afirmacije kompanije Fidelity consulting u Crnoj Gori. Organizovali smo dvije Finomen konferencije koje su okupile preko 250 renomiranih učesnika a koje su pokrile najaktuelnije ekonomske teme u Crnoj Gori za 2015. godinu: saradnja između banaka, države i privrede kao i uticaj članstva u NATO na našu ekonomiju.

3.DSC_7378

.

Napravili smo jedinstven program edukacije – napredni program u menadžmentu. Postali smo konsultatni EBRD za projekat Small business support u kojem pomažemo kompanijama da pravovrememo odgovore brojnim poslovnim izazovima sa kojima se suočavaju. Otvorili smo tržište Bosne i Hercegovine. Pokrenuli smo projekat društveno odgovornog poslovanja – Finomen Give and Gain u sklopu kojeg podržavamo socijalne preduzetnike i afirmišemo umjetnost. U okviru projekta podržali smo rad dvije NVO “Nova šansa u Novom” i “Udruženje paraplegičara – Bijelo Polje i Mojkovac” kao i afirmaciju grafičkih dizajnera i fotografa. U ovoj godini, rasli smo zajedno sa našim klijentima kojima smo neizmjerno zahvalni. 

image

I za kraj ovog sumiranja, malo statistike: na Finomen blogu, imali smo 238.613 ukupnih, 36.532 jedinstvenih posjeta uz objavu 17 postova.

Malo o planovima: za 2016. godinu, punu pažnju smo poklonili inoviranju poslovnog modela. Područje našeg interesovanja će biti edukacija kao i pokretanje inovativne digitalne platforme, dok ćemo dodatno raditi na organizaciji reprezentativnih konferencija i poslovnih događaja.

images-2

Za sam kraj ovog prazničnog posta, u narednoj godini želimo vam sjajno zdravlje i odliče poslovne izazove! Srećni praznici!

2016-new-year-wallpaper-perfect-with-with-2016-new-minimalist-in-gallery-300x200

p.s. pored svega navedenog, uspjeli smo da se preselimo. Naša nova adresa je ulica Serdara Jola Piletića broj 8, V/26, broj telefona: 078 117 830.

IMG_1413

.


..

.

 

 

.